En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en usturuplu yükselmek politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak karınin kullanılmaktadırlar.

Çerezlerin topladığı vukuf anonim hale getirilmiş olur ve gayrı internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm genel ağ siteleri kabilinden, biz bile sitelerimizde kârlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our şehir you birey disable tracking in your browser here:

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik muhtevain tercih edilir.

Yangın kapısı nedir ve ne fiile yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak yürekin kullanılan bir bapdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapıları; son kademe emniyetli ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına mahal bulur. Doğruluk bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa denetlemelarak testi karşılayıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Acil çıkış bapları, yangın Yangın Kapısı Fiyatları sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe elverişli şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat işlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan itimatlı bir alan yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı olgun alabilirsiniz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın gibi evgin durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Report this wiki page